Diverse renovatiewerken

 

Deelrenovaties

Ives Thys bv voert diverse soorten renovaties uit, van kleine projecten waarbij één ruimte wordt aangepakt tot renovaties van meerdere ruimtes. Kleine renovaties nemen wij volledig voor onze rekening, dit van afbraak- en ruwbouwwerken tot professionele plaatsing van vloer- en wandtegels.

Ervaring en vakmanschap

Vandaag de dag komt men vloeren in allerlei formaten, bewerkingen en kleuren tegen. Een goede keuze van materiaal en tegel is dan ook van essentieel belang om de juiste sfeer en uitstraling in uw woning te creëren.

Dankzij onze goede samenwerking met diverse erkende leveranciers, kunt u genieten van een uitgebreid aanbod alsook een vlot verloop van de werkzaamheden. Ives Thys bv hecht veel belang aan service en staat u bij met de nodige professionele adviezen. Zo volgen we de hedendaagse trends op de voet en geven we raad in verband met onderhoud en degelijkheid van tegels.

Bekijk onze gerealiseerde renovatiewerken.

Offerte aanvragen?

Wilt u graag meer informatie over het aanleggen van uw terras of oprit? Vul ons contactformulier in en wij contacteren uw zo snel mogelijk met een passend antwoord.

Contacteer ons